SSK 1 Mantorp Park

Hej!

I helgen har jag varit på Mantorp Park och kört premiären i SSK serien. Jag tog det hela som träning, men det gick ändå inte vägen.

På fredagen anlände vi till ett regnigt Mantorp. Bilen lastades ur och tält sattes upp. På kvällen tog jag och en från lillclion ett varv runt banan på cykel.

 

På lördagen började vi med ett pass i regn. Jag kände lite på bilen, de nya bromsarna och den nya motorn. Allt kändes okej och jag var näst snabbast i klassen med 2 sek upp till förstaplatsen och 2 sek ner till tredjeplatsen. Allt kändes bra inför kvalet när det även slutade att regna och det torkade upp. Kvalet kördes på slicks och gick inte riktigt som jag ville. Långsammast i klassen med ca 6 sek upp till förstaplatsen. Det kändes inte okej när jag körde och efter analyseringar kom vi fram till att det förmodligen var spåret som inte var helt hundra.

Senare på kvällen tvättade jag bilen och efter det gick jag och två till banan för att få koll på spåret.

 

Allt kändes bra inför söndagen och de två racen. Det var torrt och solen sken, men så kom motgångarna. Line-upen var rörig och starten gick innan hälften av fältet kommit till startochmålrakan. Efter ett varv blev det saftycar och vid omstarten skedde det som inte fick hända denna helg. Motorn gick sönder, igen. Så nu är vi på väg hem och ska riva motorn för att se vad som är sönder denna gången.

 

Med vänlig hälsning Heidi.