BDS-Racet Dals MK

Hej!

Igår lördag körde jag BDS-Racet i Dalbo Kvartsit. I högerstolen hade jag denna gång Christer Holm, ett samarbete som fungerar bra.

SS1 som även kördes som SS3 var tävlingens längsta sträcka och eftersom jag var andra bil på vägen var det halt och jag fick välja mitt eget spår. Trots det gick det bra och jag tog ledningen i klassen med en marginal på 16 sekunder.

SS2 var tävlingens kortaste sträcka och hade slutpartiet på SS1/3’s startparti, vilket resulterade i att det var ganska svårkört i vissa partier eftersom det blivit mycket lösgrus i det nya spåret. Även denna gång blev det sträckseger i klassen och jag drygade ut till ungefär 30 sekunders ledning.

SS3, dagens sista sträck hade hunnit bli lite spårig efter först vändan och det var mest att följa spåren för att ha fäste. Trots att sträckan körts en gång tidigare var den hal och ganska svårkörd på grund av att man korsade spåren från SS2. Även denna sträckan blev det sträckseger för klassen och jag förbättrade min tid med ca 9 sekunder från första åket.

Resultatet blev seger i klassen med 45,4 sekunder och en 25:e plats totalt av 32 startande.

Mvh Heidi